XPERTA BVBA ("experta") International Loss Adjusters, is een onafhankelijk internationaal, ambitieus en multidisciplinair expertisebedrijf met schadebehandeling voor rekening van verzekeraars, tussenpersonen, en algemeen risicodragers in het middle- en high market segment van de verzekeringswereld.

De oprichters van XPERTA kunnen zich buigen over een jarenlange professionele ervaring inzake lokale en internationale schadebehandeling en afwikkeling en dit op directieniveau van de vroegere NV GAB ROBINS BELGIUM.

Ons succes is gebaseerd op organisatorische en directe aanpak, ver doorgedreven automatisering / ICT, deskundigheid, ervaring, diplomatie, integriteit van onze medewerkers en dit uiteraard gekoppeld aan professioneel ondernemersschap.

"Wij staat garant voor betrouwbaarheid en optimale dienstverlening, waarbij uw belang centraal staat in al ons handelen."

Bij de integrale aanpak van het schadebehandelingsproces houden wij steeds de eisen en wensen van onze business partners en opdrachtgevers voor ogen. Door vooral doelgericht te ondernemen willen wij samen met onze opdrachtgevers een hoge mate van efficiëntie en rendement nastreven en dit binnen een concurrentiëel en professioneel marktbestel.

In België opereert XPERTA over het volledige grondgebied vanuit haar kantoren in Heist Op Den Berg, Kampenhout en Blankenberge.

Visie

Onze marktpositie willen we verwerven en behouden door ervaring, kennis en visie. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de nodige verplichtingen met zich meebrengt, wat zich vertaalt in de wijze waarop wij onze taakopvatting uitoefenen: betrokken, integer, helder en slagvaardig.

Onze mensen

Al onze medewerkers werken dagelijks aan de positie van XPERTA in België: resultaat- en oplossingsgericht in een even hechte als prettige samenwerking, waarbij de sfeer informeel te noemen is.

Partners

AG
KBC
AIG
Van Ameyde
LAR
HDI
Baloise
AXA-XL
Zurich
RSA
Amlin
Chubb
Broadspire
Electrolux
ISCS
Generali
Arces
Providis
Tokio Marine

Euromex
Allianz
DHL
Delta Lloyd
KBC Defendo

Dekra
DAS
ARAG

Telenet
KUL
OTIS
VBG
Thysen Krupp